Translate

Thursday, September 1, 2011

RACE FACE


10 comments:

 1. OMG hva kan man si Lis, fantastisk bra fanget. For et uttrykk mannen og bildet har -rått brutalt missnøye!!! Fotografiet har alt!!!
  KLemm

  ReplyDelete
 2. Hee...takk Heidi :-))
  Synes uttrykket er helt hinsides selv også. Har fått tillatelse til å poste det. Følte meg som en skikkelig mammarazzi her. Det stri regner og jeg løper ut med kamera og langlinsa (objektivet, da) uten å bry meg om vær, vind eller privatlivets fred...Legger meg i underkant og tar bildet oppover, det er nemlig ikke mye croped (kun litt på høyre side).
  Ellers er det sønnens hjul som gikk til....., så målet var vel å sykle over målstreken. Har bildet av hjulet også og det er skeivt!

  ReplyDelete
 3. Herlig Lis, - her har jeg noe å lære. Ser så mange motiver rundt meg hverdag men tør ikke helt å gå inn på folks private sfære...... Dette er fantastisk - dette inspirerer - håper du kan bruke dette bildet til noe mer enn bare bloggen for dette har noe helt spesielt.........

  ReplyDelete
 4. Hmmmm...tatt på 200mm så jeg står et stykke unna. Har du et 70-200 mm objektiv? Da får du kommet mye nærmere enn hva folk egentlig tror...og du står heller ikke rett oppi dem.
  Et annet spørsmål er om du har lov til å bruke bilder av andre mennesker uten å ha deres samtykke. Tenkte å få trykket opp noen visitt kort med mailadresse på, slik at jeg kan be folk kontakte meg om de vil ha bildene jeg eventuelt tar av dem/barn/dyr og da spør jeg om det er ok å bruke/blogge bildene, dersom jeg skulle ønske det.
  Hvordan gjør du dette?

  ReplyDelete
 5. Jeg gjør det samme som deg legger aldri ut bilder på bloggen av noen uten samtykke.... Er veldig nøye. I det siste har jeg bare fotografert med fastbrennvidde, skal ta frem 18 - 200mm objektivet mitt igjen. Jeg tror det likvel er det beste for bildets troverdighet å ta bildet først og spørre om lov etterpå. Dette med visitkort har jeg også tenkt på - har akkurat laget noen på Vistaprint........

  ReplyDelete
 6. Knallbra Lis :) Liker det bestemte utrykket. Her skal kjedet på.... Flott behandlet. Det tette snittet er også meget bra.

  GRATULERER!

  mvh
  Håvard

  ReplyDelete
 7. Thank You Håvard :-))
  Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde 2 kameraer hengende rundt halsen...Et med 70-200mm på 7D'n (som jeg allerede har) og...... et 5DMark11(3ern er rett rundt hjørne...) m 17-55mm tja 2,8 IS, kanskje, når jeg først skal drømme...:-)) Da hadde jeg kjapt kunnet få med meg mye mer uten å måtte skifte objektiv i regn og dritt og lort...Jeg ligger jo mer ned i gjørme og regn ofte enn stående i sol...:-))

  ReplyDelete
 8. Du er inne på noe vesentlig. Jeg har selv en slik plan. Når jeg fotograferte Thomas Bereket skulle jeg gjerne også hatt et canon hus til.. Og da med 17-40n på og blitz. Fint å ha når han var på halvmeters avstand, og man rekker både tele og vidvinkelbilder :) Spørsmålet er bare ..... et 1,6 croop kamera fra Canon - eller kjøpe en 5D til.....

  ReplyDelete
 9. Hvis du allerede har et fullformat (5D) hadde jeg kjøpt et med crop på 1,6 Canon 7D er et godt alternativ og rask i tillegg (8 bilder i sec). Litt ekstra tele er jo ikke å forakte...
  Jeg tørr ikke bruke blits på idrettsutøvere i konkurranse...tar bilder i RAW og under/overeksponerer alt ettter som...Men du får sikkert med deg mye mer detaljer i bildet og uten skygger etc.

  ReplyDelete
 10. Terrible imagen! que buena! la expresión lo dice todo , el titulo! fantástico!

  ReplyDelete

Followers