Translate

Sunday, March 25, 2012

All Is One..The assignment at Bilder Nordic this week is to show an image where light naturally moves around a subject.
I started out as early as 6 o'clock in the morning and ended up after some hours digging alot deeper...

6 comments:

 1. Fantastisk etterbehandling! Stor begeistring fra Marias Teater - hilser så mye

  ReplyDelete
  Replies
  1. Takk :-)
   Ja, det er etterbehandlet, men kanskje ikke så mye som du ville tro...Lys fra vidu, virvlet opp støv og lagt fokus i bakkant for å få "lysstriper." Holdt på en god stund med dette...og jobbet meg innover og innover etterhvert som jeg så hva jeg kunne få ut av lyset som forandret seg kontinuerlig :-))
   Utrolig inspirerende å jobbe med foto på denne måten, jeg kunne ha holdt på i dagevis for ideene bare strømmer på :-)) Kanskje drar jeg tilbake igjen og finner på noe annet...
   Bibelen er fra 1800-tallet og det datt ut et bilde av Kristus med et barn da jeg holdt den i hånda...
   En strålende dag ønskes deg!

   Delete
 2. Åhh dette bildet likte jeg Lis, treffer meg. For meg er det meditasjon å se bildet, får følelse av tid og utenfor tid..... Her er det mange aspekt som kommer til meg. Det høres ut som en spennende måte å jobbe på, selvom jeg ikke forstår helt. Hvor lang lukkertid har du her og du fokuserer manuelt? Hører gjerne mer om du ønsker å dele :) Bildet er så mye mer enn hva jeg fysisk ser :) Strålende dag til deg <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk Heidi :-)
   ISO 400, lukkertid på 1/60 sec og blender på 5,6. Ikke noe spes her. Oppdagelsene og hvordan de utfoldet seg var det magiske her, og kanskje er dette bare en begynnelse...på noe...som jeg ikke vet hva er :-)) Det kjennes i hvert fall eksotisk ut :-))
   Alt godt til deg <3!!

   Delete
 3. En bild som föder tankar och frågor, sätter fart på fantasin. Dessutom ett snyggt fotojobb, bravo! Ha det gott, fortsätt på den linjen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusen takk til deg og Gertie :-)

   Delete

Followers