Translate

Saturday, September 7, 2013

Game Of Swords...


15 comments:

 1. Yes, yes, yes...min absoluta eloge till dig!
  Jag är imponerad över din utveckling, har sagt det förut, men det tål att upprepas...du har en talang, en talang som har slumrat...som har vaknat och utvecklats...med besked!!!
  Jag blir sååå glad när jag kommer in till dig...det finns hopp inför framtiden!!
  Kram till dig och ha det så gott, så GOTT...

  Ps. Ja, jag har haft och har en fantastisk resa...har nästan en vecka kvar:)Ds.

  ReplyDelete
 2. Beautiful but little spooky:) It looks like she under the spider net and trying to get out of there.

  ReplyDelete
 3. Knallbra igjen Lis :) Spennende å følge din nye stil :)
  mvh
  Håvard

  ReplyDelete
 4. Utrolig stilig og makabert! Er litt nysgjerrig på hva du ønsker å formidle med bildet, jeg tolker det som at hun er fortapt. Du er så kreativ!

  ReplyDelete
 5. Good Work, Lis. Great tones and composition! :)
  Happy week!

  ReplyDelete

 6. Amazing photo. It is delicious. A great B&W.

  · hugs... from Spain

  · CR · & · LMA ·


  ReplyDelete
 7. Rått! Ser at Marita her inne tolker det som om hun er fortapt. Jeg ser en kvinne som kjemper, som kjemper for sin frihet. Fanget av seg selv kanskje, forventingene rundt henne eller kanskje bare livet. Jeg tolker dine kvinner som sterke. Hun har begynt å våkne, hun ønsker endring og hun kjemper seg frem. Fantastisk bilde. Og elsker bilder som gir rom for ulike tolkninger.

  ReplyDelete
 8. Jeg har sittet og sett på ditt siste arbeid lenge og vel nå,- fantastisk kreativt igjen, Lis!
  Og som Elin sier over her,- jeg tolker det også som en kjempende kvinne,- kanskje fra seg seg selv...?!
  Uansett,- deilig å la tankene få fritt spillerom, og det lykkes du med gang på gang!
  Ha en fin dag:)

  ReplyDelete
 9. THANK YOU TO ALL!!

  I'm so honored you share your thoughts on how you interpret the image above.
  If I could set some deeper thpught/emotional processes in motion, there is nothing else I would rather have liked to achieve.
  Over the last 20 years or so, I've gradually come to observe how my intuitive juices "usually" work, along with, just as importantly, keeping that mind open...
  I have an idea, it matures within, and shows itself when I'm open for it. At times I dream of pictures, will admit I've lost most of them to the dream itself, but some I have managed to remember, most of the images from my dreams are not yet taken.

  I also love to experiment. The image above is pure experimentation. No idea as to what I was doing when I was photographing. I did not plan to use the sword, I had just borrowed it from my mother in law. I worked for 2 weeks to get the background "right" though.

  I also have to interpret what comes out of my intuitive processes.
  In this case:
  I see the ohh so fine line between the sword (war) and peace (flow). The YIN (feminine) way of approaching aggression/disputes. I see the fragile layers of illusory protection we surround us with, and how we fight to keep the illusions real...the notion that we really have to protect our thoughts, feeling and physical selves...

  Again, Thank you so much for your feedback. Much, much appreciated <3 <3 <3

  ReplyDelete
 10. Fasinerende og rått! Dette er bare så bra, Liz. Du leverer gang etter gang, din inspirasjonkilde synes å være uten bunn.

  Må svare på din kommentar til mitt innlegg "natur og kunst" på svabergene på Tranøy. Det er ikke mitt maleri. I innlegget står det at dette er en kunstutstilling, var ikke meningen å gi inntrykk av at jeg er kunsteren. Fant dette som sier mer om kunstnerne som har stilt ut der i år http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10111783

  Irene :)

  ReplyDelete
 11. Dette bildet har jeg vært innom flere ganger å sett på, og det er så unikt at jeg ikke bare kan legge igjen et "flott bilde" eller noe i den duren... Det fortjener så mye mer; -og det berører meg, uten at jeg klarer å finne de riktige ordene for hva som gjør det så bra :) Noen ganger må man bare la bilder riste litt i sjela, og godta at ryggmargen sier at dette er bra, uten at man alltid må vite hvorfor... ;)

  Fortsett som du stevner, Lis,- og takk for mange gode og nyttige innspill i kompentarfeltet hos meg, setter stor pris på det :)

  ReplyDelete
 12. Utrolig spennende bilde. Som så mange på denne bloggen. Det har vært en glede å kikker rundt på dine bilder. Spennende, tankevenkende og drømmeaktig fotografi!

  ReplyDelete
 13. Igjen et fantastisk bilde... Når skal du ha utstilling ; ) Jeg kommer!

  God ny uke til deg : )

  ReplyDelete
 14. Really incredible, like a beautiful chrysalis, beautiful photo!

  ReplyDelete

Followers