Translate

Saturday, June 1, 2013

Transissions...

19 comments:

 1. It is a wonder ...
  Arts and sensitivity ...
  Beautiful photography ...
  A kiss!

  ReplyDelete
 2. Vakkert! Dette bildet her gir meg tanker langt bort fra "å være helt opp i skyene" eller romantiske assosiasjoner ala "som å gå på rosa skyer" og de greiene der...
  Dette bildet blir for meg et bilde om død, om å forlate dette livet over i en annen dimensjon, om sorg og avmakt.. Personens bøyde hode, de svarte fuglene i bakgrunnen, de mørke skyenen og den tåkelignende oppløsningen av henne er med på å underbygge dette.. Når det er sagt gir likevel dette bildet et håp, en beskrivelse av sorg men likevel med et positivt tilsnitt pga den gyldne fargen og mykheten i skyene, og lyset langt der borte i horisonten dit personen er på vei..
  Som du skjønner engasjerer også dette bildet fra deg, i tillegg til at det er et vel gjenomført håndtverk,- og du, som jeg liker det!
  Si fra om/når du skal ha utstilling,- for den skulle jeg gjerne hatt med meg :)
  Fortsatt fin helg til deg! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, Liv Johanne, DU engasjerer og INSPIRERER!!
   Tusen, tusen takk for en meget spennende tilbakemelding, hvilken tolkning!
   Og JA, jeg ønsker å kunne skape bilder som engasjerer, inspirerer og skaper rom for dypere refleksjoner, hvis mulig...og JA, utsilling er definitivt noe jeg jobber mot, om et års tid, håper jeg å ha et utvalg ferdig.
   Alt, alt godt til deg <3

   Delete
 3. wow , fantastisk flott bilde, perfekt arbeid.
  hilsen dirk

  ReplyDelete
 4. Kan nok ikke tilføre mer enn det Liv Johanne over har kommentert..
  Et mektig bilde, med rom for tolkninger! Meget dyktig gjort, Lis!
  Fin helg til deg:)

  ReplyDelete
 5. Jeg har ikke ord til å beskrive... FANTASTISK vakkert , Lis! DU er dyktig!

  God helg til deg : )

  ReplyDelete
 6. Impressive photography! Love it!

  ReplyDelete
 7. Dette er virkelig fotokunst på sitt aller beste. Manipulert ja! men bildet gir meg en masse, og Liv Johanne skrev det før oss alle sammen. Kjempeflott!!

  ReplyDelete
 8. OMG that is so gorgeous fairy tile, fantastic work of art.
  Har det bra.

  ReplyDelete
 9. Jeg blir nesten stum her jeg sitter. For et fantastisk bilde du har laget. Kvinnes bøyde hode indikerer at hun kommer til å møte motstand eller at hun allerde har gjort det, men hun er ikke knekt. Hun stiger opp igjen. Hun reiser seg. Hun møter det som måtte komme. De svarte fuglene forteller meg at hun har flere utfordringer på sin vei. Kroppen er sterk, hun viser sin styrke. Et bilde som for meg symboliserer selve livet. Vi har gleder, vi har sorger, vi kan velge å gi opp eller vi kan velge å sloss!

  ReplyDelete
 10. Fantastisk bild Lis!
  Vacker, spännande och väldigt vemodig...så många tankar, så många frågor, så många symboler...livet, döden och allt däremellan.
  Fotokonst när den är som bäst!!

  ReplyDelete
 11. Wow så flott Lis - her skaper du stemningsmagi til tusen. Nydelig fotografert - du fanger stemningen så bra - bakfra bilder er krevende men dette mestrer du på imponerende vis!! Flott komponert og god dybde. Lyset er magisk og redigeringen super i sin helhet. Dette er deg og jeg trekker en link til bildet som ble brukt til reklame for Nordic Light. Her har du virkelig et prosjekt å jobbe videre med...... Som jeg har sagt tidligere gleder meg til din første utstilling :)
  Håper vi snart kan treffes - alt godt og stor klemmmmmmmm fra meg :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åhhh, så kult! Har prøvd å finne det bildet for rekalme nordic light, men finner det ikke, tror jeg da, men det hadde vært veldig spennende å se hvilket du mener :-)) Det var litt av et kompliment :-)))
   Håper også vi snart sees :-)
   Klemmmmmmer tilbake kjæreste Heidi :-))

   Delete
  2. Det bildet jeg tenkte på er det som er brukt som reklame for Bilder nordic - laget av deg :) Sorry!

   Delete
  3. Skjønner Heidi og enig med deg. D er visse likheter, dog forskjellige.

   Delete
 12. Her er det meste sagt allerede, og mye som jeg kan stille meg bak. Mesterlig utført!

  Irene

  ReplyDelete
 13. For et nydelig bilde!Jeg tolker bildet dystert, at de svarte fuglene drar henne med inn i mørket og hun blekner sakte på veien... Bloggen din er veldig inspirerende. Fortsett med det:)

  ReplyDelete
 14. Deliciously evocative, exquisite composition!

  ReplyDelete

Followers