Translate

Friday, June 14, 2013

Transcendental...

12 comments:

 1. Må si du er inne et godt driv om dagen Lis. Nok en gang imponerer du med din kreativitet og dyktighet. Fantastiske fargetoner i bildet. Liker den dramatiske effekten du har gitt dette bildet.

  ReplyDelete
 2. Mystisk, magisk .... og ikke minst, imponerende fotoarbeid!

  ReplyDelete
 3. Lis, you're a great artist.
  Your photos are pure art, the essence of an art essential and important to understand moments of life.
  I love this job!
  Great!
  Have a great weekend!

  ReplyDelete
 4. Ja du Lis...återigen slår du mig med häpnad...du kan, du visar, du har ett driv och en otrolig kreativitet. Hade du varit min elev så hade du fått full pott med stjärna i kanten...hoppas verkligen att din lärare ser detta::))
  Och du...tusen tack för initierad och välformulerad kommentar i mitt senaste inlägg...att säga sin mening, att ta ställning, att ifrågasätta...det är egenskaper som måste framhävas och belysas...idag och i framtiden...alltid.
  Ibland är livet ljust och vackert, men för det mesta stormar det...vare sig vi vill eller inte...och då måste vi ta ställning.
  Du gör det...stort TACK!
  (Sitter uppe i mitt norra hem efter 102 mils bilkörning, tittar ut över en stilla flytande älv...ch njuuuter, kontemplerar)
  Ha det gott min vän, kram!

  ReplyDelete
 5. Heia Lis!
  Må si meg enig i kommentarene ovenfor :)
  Fantastiske bilder du viser til - jeg tar meg hatten for deg.
  Flott fotografert, fantastisk modell - tilslutt topper du det hele med nydelig redigering.
  Du har virkelig funnet deg selv og jeg digger det <3

  ReplyDelete
 6. Tusen takk til dere alle!! Honored...
  Gertie: Skulle gjerne ha vært din elev!! Har sluttet på Bilder Nordic, har ingen lærer lenger, kjenner meg friere i min fotokunst etter å ha sluttet, nå gjør jeg foto når og fordi jeg selv ønsker og føler for det! Har satt meg noen mål, og det hjelper godt på også :-)) Tatt lang tid å ta dette valget, men kanskje ikke såå lang tid heller, når alt kommer til alt.
  Heidi: For meg dreier foto seg om en større bevisst tilhørighet til meg selv, samt villighet til å jobbe hardt for å få uttrykket det som kommer til meg :-)) Mye slapp etter å ha tatt valget om å fortsette "toute seule"...Klar over at alt jeg har gjort av skoler og kurs de siste årene, har vært med på å drive meg videre... Nå drives jeg av inspirasjonen :-)
  Skulle ønske vi alle kunne ha møttes en gang, dere som alltid leger igjen positive kommentarer her på bloggen, dere betyr mye :-)) Aldri fått så mye upbacking som nettopp her, noen gang....TUSEN TAKK for det !!
  Alt, alt godt til dere alle :-))

  ReplyDelete
 7. Et flott og helhetlig bilde både når det gjelder modell, uttrykk, bekledning, redigeringsarbeid og den endelige edit`en.. Du fortjener virkelig all skryten du får! :)
  Fotograferer mitt siste bryllup nå i juli, og gleder meg til mere tid til egne fotoprosjekter, og du inspirerer virkelig den kreative delen av meg! :)
  Forstår godt hva du mener; alt er mye morsommere uten krav og forventninger, og at man står helt fritt i sitt uttrykk :)
  Ha en flott søndag!

  ReplyDelete
 8. litt skummelt men utrolig bra utført arbeid.!
  dirk

  ReplyDelete
 9. Nok en gang viser du oss fantastisk kunst. Jeg er så imponert over ditt arbeid, Lis.
  Ønsker deg gode dager ; )

  ReplyDelete
 10. Ikke ofte en trøndersk dame er tom for ord, men her inne.... blant DINE bilder... de forteller meg en historie, og jeg liker det :-)

  ReplyDelete
 11. Marvelous Work! I can staring at this for a long time...love it!
  Have an awesome day!

  ReplyDelete
 12. Et vakkert, drømmeaktig bilder.

  ReplyDelete

Followers